producten

Vita Nova

Salon voor Skin en Bodycare

 

 

Producten

 

 

In mijn salon werk ik met een productlijn die volledig op natuurlijke basis is. Deze lijn is geschikt voor elk huidtype en inzetbaar bij diverse huidproblemen zoals onder andere acné, eczeem en pigmentvlekken.

 

 

 

 

 

 

 

Forever Living Products

 

 

 

 

 

 

 

Ik werk met de producten van Forever Living Products, een volledig natuurlijke productlijn op basis van Aloë Vera en bijenproducten.

Forever is een op aloë vera gebaseerde productlijn, waaraan extracten zijn toegevoegd die helpen bij het reinigen, hydrateren, verzorgen, beschermen en herstellen van het lichaam, de huid van gezicht, hals en decolleté.

Omdat steeds meer mensen intoleranties en allergieën ontwikkelen werk ik met deze volledig natuurlijke lijn op basis van de hoogwaardigste Aloë Vera producten .

De complete lijn aloe vera dranken, huidverzorgingsproducten en cosmetica brengen de opmerkelijke eigenschappen van aloe naar het hele lichaam. Voeg dat bij de volledige lijn voedingssupplementen en producten uit de bijenkorf, en u hebt een compleet systeem voor het op een natuurlijke manier bereiken van een betere gezondheid en meer schoonheid.